NDTA, Wiltshire

The project was to create a performing arts studio within a courtyard space surrounded on three sides by buildings of various heights and ground levels. The design was in collaboration with the funding committee, multi-agency and community services commissioned to promote all forms of performing arts from dance, music and visual arts in Wiltshire. The project was highly praised for its innovative approach to the constraints of the site meeting the requirements of the brief and budget.

The dramatic space is divided into equal bays each with the three curved ceilings joined to form a continuous wave interjected with three of the curves taken though the flat sedum roof to enable the space to be lit from above. This enables the space to be natural lit, otherwise unable to be achieved.

Location: Community performing arts centre